Преподаватели от катедра Логопедия“ и катедра Кинезитерапия“ към Факултета Обществено

...
Преподаватели от катедра Логопедия“ и катедра Кинезитерапия“ към Факултета Обществено
Коментари Харесай

Безплатна диагностика на мускулна активност при походка и дъвкане за лица с придобити неврологични заболявания ще извършват в ЮЗУ

Преподаватели от катедра „ Логопедия “ и катедра „ Кинезитерапия “ към Факултета „ Обществено здраве, здравни грижи и спорт “ ще правят безвъзмездна диагностика и проект за терапия на лица, които са с добити неврологични болести. Изследванията ще се реализират с новата инсталация за диагностика и разбор на динамична и статична мускулна интензивност при походка и мускулна интензивност при дъвкането BTS Teethan + FREEEMG, с която към този момент разполага Катедрата по логопедия.

Новата инсталация, образованието за работа с нея и безплатната диагностика на лица с добити неврологични болести са част от план „ Комплексна логопедична и кинезитерапевтична диагностика при лица с добити неврологични болести ” с началник доцент доктор Миглена Симонска.

Желаещите да се възползват от безплатната диагностика и проект за терапия могат да се свържат с екипа на тел. 0882 36 01 03 – ас. Ангела Зелничка; тел. 088 51 11 104, гл. ас. доктор Миглена Габерска.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР