Препълнени автобуси, дълго чакане по спирки, огромни закъснения – това

...
Препълнени автобуси, дълго чакане по спирки, огромни закъснения – това
Коментари Харесай

След COVID и войната: Ново оправдание за малкото автобуси в Пловдив – ремонтите

Препълнени рейсове, дълго очакване по спирки, големи закъснения – това е обстановката с градския превоз към този момент втора година.  По време на Коронавирус пандемията се взе решение за понижаване на рейсовете с към 25% поради по-малкия пътникопоток и оналйн образованието на учениците.
Прочетете още
Въпреки че вълната отмина, а животът се върна постарому, към момента рейсовете са с Коронавирус разписание. През последната година се върнаха няколко линии към естествените им разписание, към момента по улиците се движат 220 рейса, вместо 285, както е по транспортна скица.  Последваха няколко обещания от страна на Община Пловдив, че ще бъдат върнати старите написания. Първо се чакаха анексите към договорите поради войната в Украйна и повишаването на горивата, само че става известно, че има нова спънка – уличните ремонти  в Пловдив. Това бе оправданието на зам.-кмета Тодор Чонов на въпрос по кое време ще бъдат върнати естествените направления.

„ Огромен проблем ни основават множеството поправки в града, това постанова ежемесечна смяна в маршрутите на другите рейсовете, което води до понижаване на пътникопотока, и съкращаване на транспортните средства. В момента на довеждане докрай на огромните инфраструктурни обекти – ще вдигнем и автобусните написания ”, съобщи Чонов. Той изясни, че превозвачи купуват по-големи рейсове, които се пускат изключително до огромните гимназии.  Вече са тръгнали по някои линии, като се чакат и още по-големи автобуси.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР