Преобладаващата част от автомобилите по нашите пътища са стари или

...
Преобладаващата част от автомобилите по нашите пътища са стари или
Коментари Харесай

Всичко за обновяването на автомобила на предстоящата изложба „Ауто сити Пловдив 2019“

Преобладаващата част от колите по нашите пътища са остарели или остаряващи. Тази година изложбата " Ауто сити Пловдив 2019 ", която се организира в границите на Международния механически панаир в Пловдив от 23 до 28 септември, ще покаже цялостна гама съоръжение за автосервизи. Разбира се, на откритите площи ще бъдат ситуирани нови модели на международни марки леки коли,  джипове, ванове, камиони, пикапи, рейсове, почистващи и сметосъбиращи мащини, само че акцентът върху поправките е любопитен.
В България сега има 6 700 автосервизи, а изключително търсени са оборудванията за ремонти след произшествия. Така на изложбата ще могат да бъдат видени стендове за разтягане на смачкани коли и шасита от Швеция, камери за боядисване от Италия, система за диагностика и разчистване на инжектори от Гърция. Българска компания ще показа технология за ремонт на мотора без демонтиране. Тя към този момент е патентована в Япония, Германия, Китай, Русия и Съединени американски щати. Технологията възвръща износените елементи и ги " консервира " със специфични смеси, тя връща мощността на мотора и удължава периода на неговата употреба. На изложбата ще бъде показана богата гама от аварийни елементи, принадлежности, такъми, бои, масла и смазочни материали, разнообразни типове гуми, гаражна и сервизна техника от разнообразни страни. Ще има и съоръжение и артикули за бензиностанции, газ и метан станции.
В бизнес изданието на изложбата ще вземат участие дилъри на рейсове, леки и тежкотоварни коли, камиони и други транспортни средства със особено предназначение- получател на този сегмент са промишлените предприятия, транспортните компании и общините. 
Специалистите настояват, че 36% от българските коли са рискови, тъй като са създадени преди повече от две десетилетия. Затова въпреки всичко най- положителният избор е нова кола, а на изложбата ще има и информация за специфични цени и бонуси за закупуването им.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР