Премяната като карибски пирати, препасали черни ленти над око, само

...
Премяната като карибски пирати, препасали черни ленти над око, само
Коментари Харесай

Карибски пирати или защо МВР пуска с бомбички в града и на стадиона

Премяната като карибски пирати, препасали черни ленти над око, единствено направи за смях шефовете на Министерство на вътрешните работи. А нито ситуацията на тяхната ранена от оглупял почитател на ФК Левски сътрудник, нито ситуацията с некотролираните въобще футболни агитки е занимателно.

Преди дни станахме очевидци по какъв начин в самия център на София някъде към 100 почитатели на сините, под бездушните погледи на служителите на реда, които охраняваха шествието им, поради което 2 часа остана затворен целият център на София, си гърмяха бомбичките по жълтите павета.

В това число пред постройките на държавното управление и на администрацията на президента. После същите тези юнаци, въоръжени с бомбички, също по този начин необезпокоявани от пасуващите органи на реда, гъпмят и по стадионите.

Колкото и заседания и съвещания да се проведат, до момента в който тази работа не се позволи обикновено от Министерство на вътрешните работи, нищо няма да стане и жертви на футболното безчинство ще оплакваме мач след мач: просто се не разрешават глупавите шествия, парализиращи столицата, не се позволява гърменето на никакви публични места на юнаците, в това число по улиците и на стадионите, а който не слуша - на топло. Не имаме вяра да има естествен човек, който не би се съгласил с нас.

Защо години наред обикновените неща не се вършат ли? Ами очевидно над хулиганите има политически чадър, тъй като някому правят добра работа по избори и за провокиране на публични митинги...Имаше една синя ария по текст на Миряна Башева: "Докога все по този начин ще я караме ". Докога, де?!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР