Премия от над 8 милиона евро ще получат футболистите от

...
Премия от над 8 милиона евро ще получат футболистите от
Коментари Харесай

Футболистите на Германия ще получат по 350 хиляди евро премия при успех на световното първенство в Русия

Премия от над 8 милиона евро ще получат футболистите от националния тим на Германия при триумф на международното състезание в Русия през 2018 година Ръководството на Германския футболен съюз (DFB) заяви, че наградата ще бъде по 350 хиляди евро за всеки един от 23-мата футболисти, които ще попаднат в окончателния лист на Йоаким Льов.

Бонусите са по-големи в съпоставяне със международното състезание в Бразилия през 2014. Тогава германците, които завоюваха купата след триумф с 1:0 над Аржентина на финала, получиха по 300 хиляди евро.

Според сделката сред управлението на Германския футбол и играчите, те няма да получат бонуси за класиране във етапа на директните елиминации. Участие на четвъртфинал ще се премира със 75 хиляди самостоятелно на човек, а такова на полуфинал по 125 хиляди евро. В случай, че Бундестима отиде на край, само че не го завоюва всеки футболист в отбора на Льов ще получи " утешителната " премия от 200 хиляди евро.

" Смятаме, че това е най-хубавият метод за всички, надалеч преди международното състезание тези неща да са изяснени. Има успокоение и уместност, и в този момент остава единствено да се концентрираме върху спортните неща ", сподели отбор мениджърът на Бундестима Оливер Бирхоф. " За футболистите е хубаво да знаят, че техните старания ще бъдат премирани, по този начин е по целия свят ".

Der @DFB hat sich mit der Mannschaft auf eine erneut stark leistungsbezogene Prämienregelung für die #WM2018 verständigt. Mehr Infos ➡https://t.co/1bxfLeTwuv#DieMannschaftpic.twitter.com/ROEmk1XF8w
— Die Mannschaft (@DFB_Team) December 13, 2017

Титла в Русия ще направи Германия едвам третия тим, който съумя да отбрани трофея след Италия (1934 и 1938 г.) и Бразилия (1958 и 1962 г.). Също по този начин Бундестима може да се изравни с Бразилия като най-успешен тим на международните шампионати. Германия има четири трофеи (1954, 1974, 1990 и 2014), колкото и Италия. Бразилия е единственият отбор с пет международни трофеи.

На шампионата в Русия немският тим попадна в група F, дружно с отборите на Мексико, Швеция и Южна Корея.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР