Премиум марката на Hyundai Genesis представи нов седан със задно

...
Премиум марката на Hyundai Genesis представи нов седан със задно
Коментари Харесай

Hyundai извади конкурент на BMW 3er

Премиум марката на Hyundai Genesis показа нов седан със задно предаване, който ще се бори за купувачи с Audi A4, BMW 3er и Mercedes-Benz C-Klasse. G70 е издигнат на платформата на Kia Stinger.



Корейците не разкриват точните габарити на новия модел, само че съгласно Motor1 той е дълъг 4 683 мм и има междуосие от 2 834 мм. За съпоставяне дължината на BMW 3er F30 е 4 633, а базата - 2 810 милиметра.



G70 ще се оборудва с два бензинови е един дизелов мотор. Топ версията ще получи 3.3-литров турбиниран V6 с мощ 370 к.с. и оптимален въртящ миг 510 Нм. В Kia Stinger този елемент се комплектова с осемстепенна автоматизирана трансмисия. Ускорението на дребния Genesis с подобен мотор лишава 4.7 сек., а оптималната скорост доближава 270 км/ч.



Новият седан ще бъде наличен също с 2.0-литров бензинов турбодвигател с 252 коня и 353 Нм. 2.2-литровият дизел развива 202 к.с. и 441 Нм.



G70 ще се предлага освен със задно, а и с двойно предаване. Серийното съоръжение включва диференциал с нараснало търкане, интензивно окачване, система за векторно ръководство на тягата и Lauch Contorol за оптимално дейно ускоряване при тръгване.



За направата на интериора на новия първокласен кореец са употребявани алуминий, метал и кожа. За салона на G70 ще се оферират седем разцветки, две от които ще бъдат налични единствено за 3.3-литровата трансформация и най-скъпите равнища на 2.0-литровата версия.



Продажбите на дребния Genesis в Корея стартират на 20 септември, а в Европа - при започване на идната година.

















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР