Премиерният турски сериал тръгва на 28 март и ще се

...
Премиерният турски сериал тръгва на 28 март и ще се
Коментари Харесай

Момиченце преоткрива покойната си майка в изгубената си сестра близначка в сериала Скъпа мамо

Премиерният турски сериал потегля на 28 март и ще се излъчва всеки работен следобяд от 16:00 ч.

Звездата от хитовия турски сериал „ Намери ме “ Селин Сезгин се завръща в българския ефир с премиерната мелодрама „ Скъпа мамо “ („ Canım Annem “, 2022-2023 г.). Вълнуващата поредност, проследяваща трогателната история на 6-годишната Зейнеп, която преоткрива трагично починалата си майка в нейната изгубена сестра близначка, започва в четвъртък (28 март) от 16:00 ч. по bTV. Епизодите ще вървят всеки работен следобяд, като ще бъдат налични 7 дни преди ефир онлайн на VOYO.

Историята:
Невръстната Зейнеп губи майка си Джемре, откакто тя умира в съзнателно породена автомобилна злополука. Малкото момиченце страда от необичаен вид вродено сърдечно заболяване, което заплашва живота ѝ, и по тази причина лекарите поучават околните ѝ да не ѝ оповестяват скръбната новина. Непосредствено преди гибелта си Джемре е оклеветена незаслужено пред бащата на Зейнеп – Мурат, който избира да повярва на лъжите на користната си майка, че обичаната му го е предала. Той взима решение да заблуди щерка си, че Джемре е отпътувала на далечно странствуване, само че не след дълго Зейнеп научава истината и се срутва. Научавайки също, че Мурат възнамерява да подписа брак с друга жена, годеница на баба ѝ Асуде, момиченцето получава сърдечна рецесия, която постанова осъществяването на животоспасяваща интервенция.

Точно когато сърцето на Зейнеп е на път да спре, се случва същинско чудо… Неочаквано тя среща Назлъ – жена, която наподобява съвсем като майка ѝ. Вярвайки че Джемре се е завърнала, дребното момиченце я прегръща и я назовава „ мамо “. Тъй като животът на детето е заплашен, Мурат предлага на Назлъ солидно парично заплащане, с цел да се преструва на Джемре, до момента в който Зейнеп не порасне задоволително и не се подложи на животоспасяващата сърдечна интервенция. Това, което никой обаче не знае, е, че Джемре и Назлъ в действителност са сестри близначки, разграничени при раждането, и Назлъ неслучайно е пристигнала в дома на починалата си сестра…

Актьорите:
Главната роля в „ Скъпа мамо “ е поверена на една от най-обичаните турски актриси – Селин Сезгин, позната на българските фенове с емблематичната си роля на Мелек в „ Намери ме “. „ Сюжетът на „ Скъпа мамо “ ме сграбчи от пръв прочит – историята е извънредно вълнуваща, увлекателна и в същото време трогателна, а развиването търпи непрекъснати обрати. Да изиграя двойна роля бе същинско предизвикателство за мен. Двете сестри – Джемре и Назлъ – имат собствен личен почерк – колкото са идентични, толкоз са и разнообразни, само че обединени от едно – безусловната майчина обич “, споделя в изявление тя.

В „ Скъпа мамо “ Сезгин за повторно си партнира с Йозлем Саваш (Къймет от „ Намери ме “), която още веднъж влиза в негативна роля – този път на нейната екранна свекърва Асуде. В основната мъжка роля феновете на bTV ще видят изгряващата звезда Ерол Гедик, а в тази на невръстната Зейнеп – Гедже Ъшък Демирел, която, на инат на нежната си възраст, се трансформира в фаворитка на феновете в южната ни съседка с извънредно безапелационното си преобразяване.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР