Премиерата на очаквания сезон 5 на хитовия сериал на AMC

...
Премиерата на очаквания сезон 5 на хитовия сериал на AMC
Коментари Харесай

Обадете се на Сол с 5-ти сезон по AMC - slava.bg

Премиерата на упования сезон 5 на хитовия сериал на AMC „ Обадете се на Сол “ ще бъде на 4-ти юни в 23:00 ч. Новият сезон ще съдържа 10 епизода, които ще се излъчват всеки четвъртък в същия час.

В премиерния пети сезон на „ Обадете се на Сол “ решението на Джими Макгил да практикува право като „ Сол Гудман “ основава непредвидени и мощни талази на смяна за всички в неговата орбита.

Още в първия епизод, правейки бизнес като Сол Гудман, Джими развива ексцентрична тактика за печелене на клиенти, която тества толерантността на Ким към неговото ново юридическо лице.

В сериала вземат участие Боб Оденкърк, Риа Сийхорн, Джонатан Банкс, Майкъл Мандо, Джанкарло Еспозито, Патрик Фабиан и Тони Далтон.

Изпълнителни продуценти на „ Обадете се на Сол “ са Питър Гулд, Винс Гилиган, Марк Джонсън, Мелиса Бърнстийн и Томас Шнауц.

„ Обадете се на Сол “ беше почетен с премията „ Пийбоди “ за 2018 година, а четирите предшестващи сезона на сериала бяха отличени с 32 номинации за премията „ Еми “, 3 номинации „ Златен глобус “, 3 награди „ Избора на критиците “, 2 награди на Гилдията на сценаристите, 2 награди на Асоциацията на телевизионните критици и 3 награди на Американския кино институт за “Телевизионни стратегии на годината”, както и доста други номинации на Гилдията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР