Премиерата на китайски епос от Втората световна война с участието

...
Премиерата на китайски епос от Втората световна война с участието
Коментари Харесай

Мегапродукция с Брус Уилис блокирана от данъчни проблеми

Премиерата на китайски епос от Втората международна война с присъединяване на холивудските звезди Брус Уилис и Ейдриан Броуди е отсрочена, откакто китайската звезда Фан Бинбин беше упрекната от управляващите за укриване на налози, оповестиха локалните медии.
Фан е една от най-големите звезди в Китай, станала известна с функциите си в суперпродукциите " Железният човек " и " Х-мен ", съобщи БГНЕС.
Но 36-годишната мегазвезда изчезна от публичното полезрение преди месеци тази година, подхранвайки спекулациите за укриване на налози в киноиндустрията в родната й страна.
Тя беше наказана да заплати близо 130 млн. $, заяви публично организация Синхуа на 3 октомври.
Последният й филм, на китайския режисьор Ксиао Фенг, трябваше да излезе идната седмица.
Но Ксиао написа в сходната на Туитър китайска платформа Уейбо, че е " време да се отдръпна " от последния си план " Air Strike " след осем години работа, макар че добави, че " отдръпването не значи, че се отхвърля от него ".
Ксиао се извини на филмовите дистрибуторски компании и почитателите си, като не сподели дали или по кое време кино лентата ще иалезе.
Държавната медия " Глобал Таймс " също разгласява в Уейбо, че филмът е бил " изтеглен без пояснение ". Бейджин Нюз и новинарския уебсайт Сина, също оповестиха за анулацията на премиерата.
Спирането на " Air Strike " идва, защото китайската кино промишленост е изправена пред по-широк план от данъчните управляващи.
Синхуа заяви, че управляващите са оповестили по-широки ограничения против развлекателната промишленост, като на причинителите на причинителите на данъчни закононарушения е даден период до 31 декември, с цел да платят всички налози, които дължат.
Данъчният скандал обръща внимание и на хипотетичното битие на двойни контракти в Китай, при което се подписва един документ за приходи, заявен пред данъчните органи, а вторият се пази в загадка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР