Премиерата на филма Завръщане 2 се състоя навърх Св.Валентин в

...
Премиерата на филма Завръщане 2 се състоя навърх Св.Валентин в
Коментари Харесай

Завръщане 2 с бляскава премиера

Премиерата на кино лентата Завръщане 2 се състоя навърх Св.Валентин в Пловдив. На събитието участваха всички артисти и целият снимачен екип. Начело с режисьора и артист във кино лентата Николай Илиев на аления килим се появиха Башар Рахал, Орлин Павлов, Искра Донова, Райна Караянева, Йоана Темелкова и Лана Павлова.

Отсъстваха само Александър Кадиев, Бойко Кръстанов и Диляна Попова. Филмът е фотографирам главно в Пловдив, както и първата част. Това е петият пълнометражен филм, който режисира Ники Илиев. Във втората част на лентата героите още веднъж се събират, този път на морето, с цел да оказват помощ на Бранимир(Башар Рахал).

Целта им е да запазят незастроения плаж, който той има и заведението му там, с цел да може да остане недокоснат и да се трансформира в тяхното място, където да се събират всяко лято. За да реализират задачата си Деян(Бойко Кръстанов), Виктор(Орлин Павлов), Алекс (Ники Илиев) и Бранимир би трябвало да вземат участие в завършването на първият пълнометражен филм на Ачо (Сашо Кадиев), в който той е основен артист и сценарист.

Първата част на Завръщане бе разгласен за най-гледаният български филм за 2019 /2020 година

фотография: traficcnews

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР