Премиерата на документалния филм Lil Nas X: Да живее Монтеро

...
Премиерата на документалния филм Lil Nas X: Да живее Монтеро
Коментари Харесай

Забавиха премиерата на филма за Lil Nas X заради сигнал за бомба

Премиерата на документалния филм " Lil Nas X: Да живее Монтеро " се състоя на Международния кино фестивал в Торонто в събота, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Изпълнителят, чието същинско име е Монтеро Ламар Хил, е първият хомосексуален мъж, който печели премия на Асоциацията на кънтри музиката за песента си " Old Town Road ". Биографичният филм е режисиран от Карлос Лопес Естрада и Зак Мануел. Той документира турнето на суперзвездата, което стартира през септември 2022 година и бе отдадено на първия му повсеместен дебютен албум " Montero ".

" Искам почитателите ми да видят същинската ми същина - аз съм човек, който постоянно се майтапи и се забавлява 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, тъй че от този филм те могат да вземат каквото желаят ", сподели Нас пред репортерите на аления килим. Филмът също по този начин е краят на една ера от живота му и началото на нова, сподели той.

Режисьорът Естрада сподели за Ройтерс, че филмът е структуриран към концепцията за промяна, като Нас и неговите почитатели показват концепцията за осмислянето на личната еднаквост на индивида. " Феновете на Нас одобриха неговото обръщение за това да станеш оня, който би трябвало да бъдеш, като признаеш всички елементи от себе си, които обичаш и от които се страхуваш ", описа Естрада.

Премиерата на кино лентата в концертната зала Рой Томсън Хол в Торонто бе отсрочена с към 20 минути поради сигнал за бомба. В последна сметка управляващите бързо откриха, че опасността не е била същинска. Джуди Лунг, вицепрезидент по връзките с обществеността и връзките на Международния кино фестивал, сподели, че локалната полиция е проверила региона на аления килим преди прожекцията.

" Нашите общоприети ограничения за сигурност останаха в действие през това време и прожекцията стартира с малко забавяне ", изясни тя. " Доколкото ни е известно, това е била генерална опасност и не е била ориентирана към кино лентата или изпълнителя. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР