Премиерът в оставка е взел еднолично решение и натиск върху

...
Премиерът в оставка е взел еднолично решение и натиск върху
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков е лъгал брутално

Премиерът в оставка е взел еднолично решение и напън върху службите за сформиране на описи, добави още ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ
„ Изслушахме службите. В спокойна атмосфера описаха за всичко, което се е случило. Премиерът е лъгал брутално “, съобщи ръководителят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов след чуването на незабавно извикания в Народното събрание началник на ДАНС по отношение на нотата на дипломат Митрофанова против изгонването на 70-те съветски дипломати.  

„ Историята в действителност се оказа извънредно по-гнусна и по-мръсна, в сравнение с съм предполагал. На закритото съвещание министър председателят е лъгал, когато го питахме всякакви неща. Еднолично решение и напън върху службите за сформиране на описи ", разкри Йорданов.

Той добави, че Петков е употребявал службите. „ Имате човек, който употребява държавната машина за себе си “, сподели още Йорданов и удостовери, че министър председателят в оставка е давал устни разпоредби към ръководителя на ДАНС.

Той упрекна Петков в неистина. „ Няма нито един отчет на ДАНС. Няма никакво решение на Съвета. Има устни разпоредби на Петков ", обясни ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

Йорданов съобщи, че дипломатите са изгонени не по правилото на взаимност, а по описи. „ Има два листата на ДАНС “, съобщи той.

„ Оттук нататък каквото и да последва, би трябвало да министър председателят да каже на Външно по какъв начин да постъпят. Те нямат самодейността за лични решения. На 8 юни ние излязохме от държавното управление и от обединението. На 9 юни, без това да е планувано в този Съвет, има точка „ Разни “. Няма точка „ Руски шпиони “. Влиза министър председателят и стартира с точка „ Разни “, която формулира като „ Руски шпиони “, тъй като пада от власт. И заповядва на службите да вършат това, което вършат “, разясни ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР