Премиерът не се свени да говори публично за това, че

...
Премиерът не се свени да говори публично за това, че
Коментари Харесай

Костадинов: Петков поиска подкрепа за Рашков, в замяна щели да подкрепят Бойко Атанасов за заместник

" Премиерът не се свени да приказва обществено за това, че ще търсят 121 депутати, все едно депутатите са стока, която се продава в магазините ", съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов, представен от БГНЕС.
" Трима депутати от „ Възраждане” са съобщили, че с тях са се свързали представители на ръководещите, с цел да им оферират тласъци, с цел да поддържат кабинет на Асен Василев ", заяви той.

Сигналите за това са почнали да идват от понеделник.

Костадинов е уверен, че втори кабинет с мандата на " Продължаваме Промяната " няма да има.

Костадинов се обърна към свободните и самостоятелни депутати от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия и ги прикани да станат самостоятелни депутати и да не поддържат кабинета.

" Обръщаме се към Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, в случай че в някои от тези хора има грам съвест останала, дано да станат самостоятелни депутати, да не поддържат сегашния незаконен кабинет ", добави Костадинов.

" Неоспорим факт е, че ръководещите се пробват да купуват депутати. Петков ми се обади, с цел да изиска поддръжка за издигане на Рашков за началник на КПКОНПИ ", заяви Костадинов.

" Ние няма да го подкрепим, заради същата причина, заради която не поддържаме и основният прокурор да дефинира прокурорите, които ще го проверяват ", добави той.

Костадинов цитира Петков: „ Ако вие подкрепите Бойко Рашков, ние ще подкрепим вашия човек за зам.-председател на Рашков, заяви Костадинов
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР