Премиерът на Япония Шиндзо Абе публикува видео за начина, по

...
Премиерът на Япония Шиндзо Абе публикува видео за начина, по
Коментари Харесай

Японският премиер показа как живее в изолация с музикален поздрав

Премиерът на Япония Шиндзо Абе разгласява видео за метода, по който прекарва времето си вкъщи в условия на самоизолация, заяви ТАСС.

В своите профили във Facebook и Туитър може да се види клип, при който дисплеят е разграничен на две. В лявата част известният японски артист Джен Хошино, който също е в самоизолация, извършва песента „ Dancing on the inside ” (Да танцуваме вътре). В дясната част на екрана може да се види по какъв начин японският министър председател играе с кучето си, чете книги или гледа телевизия, написа БГНЕС.

„ Не се срещайте с другари. Не излизайте с тях на по пиво. Благодарение на това ще бъдат избавени доста животи. В същото време по този начин ние облекчаваме труда на медицинските служащи, които поради нас водят война при тези сложни условия. Благодаря на всички за това ”, гласи обръщението на министър-председателя.

В Япония към този момент са регистрирани повече от 7 600 случая на заразяване с новия тип ковид. В Токио е регистриран рекорден растеж - 197 са новозаразените. Броят на смъртните случаи за последните 24 часа са 10, с което общият им брой доближи 143. Оздравели са повече от 1 300 души.

От 8 април в Токио и още 5 префектури работи режим на изключително състояние, който ще продължи до 6 май. Затворени са доста обществени обекти и места за забавление. Съгласно настоящото в Япония законодателство, не могат да бъдат подхванати никакви насилствени ограничения, свързани с напредването на хората в страната.

— 安倍晋三 (@AbeShinzo) April 12, 2020
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР