Премиерът на Великобритания Борис Джонсън каза, че променя посоката на

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън каза, че променя посоката на
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Ще има промяна в британската икономика

Премиерът на Англия Борис Джонсън сподели, че трансформира посоката на английската стопанска система и ще я отдалечи от модела, при който тя разчиташе на импорт на " евтина работна ръка ".

" Сега започваме смяна в посоката , която от дълго време трябваше да се случи в английската стопанска система ", сподели Джонсън. 

" Няма да се връщаме към същия остарял неработещ модел с ниски заплати , невисок напредък, ниски квалификации и ниска работливост - всичко това до момента бе допустимо и подпомагано от неконтролируема миграция ", сподели той.

В речта си Джонсън даде обещание да промени коренно образа на страната и още веднъж показва своя огромен оптимизъм по всички въпроси. Той се концентрира главно върху триумфите на консерваторите.

В словото си в последния ден на конгреса на консерваторите Джонсън посочи достиженията на управляващите във имунизационната акция против ковид и насочи рецензии против лейбъристката партия. Той също по този начин обрисува бъдещето на Англия след COVID-19 и Брекзит и подчера, че това е опция за смяна.

" Ще използваме свободите, дадени ни от Брекзит , с цел да вършим нещата друго ", даде обещание Джонсън.

" Отговорът на актуалното напрежение и напън, които са главно функционалност на растежа и икономическото възкръсване, не е постигането на същото остаряло равнище на неконтролируема имиграция за опазване на заплатите ниски. Отговорът е надзор върху имиграцията, което ще разреши на надарени хора да дойдат в тази страна, само че няма да разреши имиграцията да се употребява като опрощение за това, че не са били правени вложения в пълномощия и познанията, в съоръжение, технология и предприятия ", съобщи още Борис Джонсън.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР