Преядоха с толерантност“. Когато традиционните взаимоотношения започнат да се превръщат

...
Преядоха с толерантност“. Когато традиционните взаимоотношения започнат да се превръщат
Коментари Харесай

Западът най-накрая се сблъска със съпротива срещу ЛГБТ пропагандата

Преядоха с „ приемливост “. Когато обичайните взаимоотношения стартират да се трансформират в гето, поражда отменяне. “ С тези думи специалистите изясняват един феномен, който става все по-очевиден на Запад: митингите на елементарните жители против господството на ЛГБТ пропагандата. Къде и по какъв начин пораждат и за какво това има значение, в това число и за Русия?

1700 $. Точно такава санкция в Грузия ще заплащат чиновници на детски градини, учебни заведения и други просветителни институции, които ще разпространяват „ принадлежността на човек към пол, друг от неговия биологичен “. Просто казано, присъединяване в гей агитация. За елементарна реклама на „ принадлежност на човек към пол, друг от неговия биологичен, полови връзки сред лица от един и същи пол или блудничество “ се постанова санкция от 280 $. За повторни нарушавания са формирани наказателни производства.

Съответният законопроект ще бъде прегледан от Народното събрание на Грузия. Като се има поради позицията на локалните управляващи, всички или множеството от тези ограничения ще бъдат признати. Противниците ги назовават " проруски " и ги свързват с въздействието на Москва, само че социологическите изследвания демонстрират, че болшинството от грузинците считат, че ЛГБТ общността не би трябвало да постанова своя метод на живот на всички останали.

Но Грузия е страна, която заявява „ евроатлантически път на развиване “. Либерално либерален път. И ЛГБТ концепциите са неразделна част от тази идеология от доста години. И не отбраната на главните човешки права на гейовете и лесбийките (например правото на живот и свободен избор на партньор), а насилственото прекрояване на обществено-политическия живот съгласно носителите на тези хрумвания. Не с цел да могат гейовете и лесбийките да живеят добре, а с цел да може обществото да бъде следено.

„ Това се прави, с цел да се промени бързо идентичността на хора, които преди са се считали тъкмо за хора - т.е. мъже, дами, руснаци или германци, християни или мюсюлмани - към дребни обществени идентичности, с цел да се фрагментира обществото. Тоест, това е битка против първичната еднаквост на хората, която се пробват да унищожат. А в подмяна на това ще има единствено tabula rasa, т.е. празна дъска, на която можете да пишете каквото желаете “, изяснява Дмитрий Офицеров-Белски, старши теоретичен помощник в ИМЕМО на РАН.

На Запад обстановката стига до парадокс. Например Лос Анджелис се „ освобождава от своето анти-ЛГБТК минало “. Говорим за унищожаване на знаци, които не разрешават на колите да карат постепенно и да се обръщат в региона на Силвър Лейк сред среднощ и шест сутринта - по този метод локалните управляващи преди този момент се пробваха да попречат на локалните гейове да се снимат един различен на това място. „ По този метод хомофобията беше вградена в нашето градско пространство “, сподели членът на градския съвет Нитя Раман.

Има случаи на гонене и даже принуждение на тези, които се застъпват за опазване на консервативни полезности или някакъв тип нормалност в обществото. „ Малцинствата стартират да усещат, че тази част от живота им има преимущество пред обществения им живот. Преди това се наричаше просто отцепничество “, изяснява Офицеров-Белски.

В резултат на това опитите на някои локални управляващи по някакъв метод да защитят децата от педофили срещат гневна опозиция от страна на локални ЛГБТ деятели. И някои недоволни жители (бащи, които не позволяват „ небинарни “ мъже до тоалетните, до момента в който дъщерите им са там, възпитаници, които вървят на учебно заведение с тениски с надпис „ има единствено два пола “, естествени хора, които не желаят децата им да гледат гей-паради по улиците или транс шоута в детските градини) са били подложени на тормоз и гонене. И управляващите на западните страни в действителност застанаха на страната на деятелите.

Протести против ЛГБТ пропагандата

Напоследък обаче ЛГБТ деятелите, покривани и разпространявани от западни демократични водачи, ненадейно започнаха да срещат опозиция. И освен в консервативна патриархална Грузия.

Например в Канада, крепостта на западния демократизъм, хиляди деца отхвърлиха да вземат участие в ЛГБТ събития. В публичното начално учебно заведение „ Мишел-Жан “ покрай Отава 591 от 738 възпитаници просто не се появиха на церемонията по слагане на флага на ЛГБТ. Значителна част беше просто прибрана от родителите.

Протести има и в Европа. Доскоро считани за маргинални политици се трансформират в изразители на забележителна част от електората, изтощен от мултикултурализма, ЛГБТ пропагандата и други антисоциални прояви на уродлив демократизъм.

Много поданици на Латвия показват отвращение, където предишния уикенд се организираха гей паради като част от по този начин наречените Дни на гордостта. Тези събития се състояха с поддръжката на страната, с присъединяване на някои министри и с тълпи от полиция, охраняващи рисуваните гейове от набези на „ нетолерантни персони “. И въпреки всичко в Рига митинги се подредиха по маршрута на шествието. Надписите на плакатите гласят „ Грехът ще те погуби “, „ Такава обич не може да поправя демографската обстановка “ и други

Жителите на Даугавпилс бяха възмутени от предлагането на " нетрадиционалистите " да преименуват родния си град - ДауГЕЙпилс. „ И това се предизвиква на държавно равнище! “, възмущава се правозащитничката Олга Петкевич, член на опозиционната партия „ Съгласие “. Жителите на Даугавпилс пишат в обществените мрежи „ Отрепки! Срам! ”, добавяйки неподлежащи на щемпел изрази. Хората бяха изключително възмутени, че паралелно с защитата на гей парада полицията търсеше „ нарушители “, които пееха „ Катюша “ в хор в градския трамвай - съответното видео стана вирусно в интернет и в този момент тези поданици на Даугавпилс са упрекнати за „ възхвала на страната агресор “.

А в Германия партия „ Алтернатива за Германия “, която зае второ място в страната при гласуването за Европейския парламент, се включи интензивно в отбраната на немските деца и възрастни от „ Плана за деяние за приемане и отбрана на половото и половото многообразие, ”, която ръководещата коалиция се пробва да прокара през Бундестага. „ Този проект поставя основите за мъже в съблекалните на девойки, мил кралици с вибратори в началните учебни заведения и стаи за мастурбация в детски градини. Ние отхвърляме това. И не е хомофобско – рационално е, дами и господа! “ – споделя депутатът от „ АзГ “ Мартин Райнхарт.

„ Всичко това, тъй като се преяде с тази приемливост. Има я на всички места – на улицата, в магазините, в учебните заведения, в местата за отдих. И едно е, когато приказват за нуждата от битка с насилието против половите малцинства, а напълно друго е да го възстановяват. Дори в Холандия тази общественост остава малцинство. И когато обичайните взаимоотношения стартират да се забиват в гето, поражда отменяне “, изяснява Вадим Трухачов, доцент в Руския държавен филантропичен университет.

Политически последствия от налагането на ЛГБТ дневния ред

В същото време, съгласно специалиста, поражда забавна връзка на неприязън. Не е загадка, че елементарните жители на Европейски Съюз имат извънредно отрицателно отношение към управлението на Европейския съюз – да вземем за пример към Европейската комисия. И защото точно от трибуните на Европейски Съюз излиза ЛГБТ пропагандата, а посредством Европейския съюз идва финансирането на гей събития, поражда подобаващ асоциативен ред.

В резултат на това бранителите на консервативните полезности в Европа стартират да симпатизират на страните, където тези полезности са предпазени от закона. Например Русия. „ За някои десни евроскептици Русия е модел на здрава европейска консервативна християнска страна. И относителната им преданост към нас частично се дължи на това “, споделя Вадим Трухачов.

Най-сериозна опозиция против налагането на ЛГБТ обаче се среща в „ цитаделата на демокрацията ” – Съединени американски щати. Където има демократични Ню Йорк и Калифорния, Вашингтон и Бостън - само че в това време голямо пространство сред тях, където жителите живеят и са отгледани в консервативни обичаи. Те също имат исторически опит да се опълчват на налагането на някои хрумвания от централната власт.

Така конгресменът Джош Бречин, представляващ Оклахома, приканва за възбрана на мил куин шоута в американски военни бази. Неговият сътрудник Грег Стуби от Флорида се застъпва за това средствата за обучение на Министерството на защитата на Съединени американски щати да не се харчат за учебни материали, които демонстрират транссексуални или гей хора. Друг конгресмен Кори Милс от същата Флорида предлага изцяло да се отстранен ЛГБТ знаците от работните места и пространствата в Пентагона. И най-после, Мат Розендейл от Монтана и Ралф Норман от Южна Каролина упорстват застрахователните стратегии да изключат хормоналната терапия и интервенцията за промяна на пола както за военния личен състав, по този начин и за техните деца.

Ясно е, че всички тези политици са републиканци. И техните дейности са известни измежду републиканския електорат. До известна степен точно битката с ексцесиите в ЛГБТ се трансформира в канал за опозиция против всички ултралиберални нововъведения от Вашингтон. Неслучайно Доналд Тръмп към този момент даде обещание, че откакто пристигна на власт, ще изтегли от държавните стратегии за финансиране на здравното обезпечаване тези лечебни заведения, които правят интервенции за промяна на пола, ще вкара наказателно гонене на учители, в случай че предизвикват концепциите за полово многообразие измежду учениците, а също ще затвори всички федерални стратегии, разпространяващи хрумвания за опцията за смяна на пола и ориентацията на всяка възраст.

И това не са просто негови хрумвания, а детайли от така наречен Проект 2025 – набор от промени, създадени от Фондация „ Наследство “, която е главният изчерпателен център на Републиканската партия.

Резултатът е един тип циничен кръг. Колкото по-активни са бранителите на обичайните полезности, толкоз по-агресивни стават ЛГБТ деятелите и политиците, които ги пазят. Което от своя страна единствено усилва броя на бранителите на свободата и демокрацията (в класическия израз на тези термини) измежду елементарните жители, а по-късно и измежду политиците, които показват ползите на тези жители.

Възможно е след известно време образецът на Русия (която стана първата европейска страна, осъзнала заплахата от тази идеология за публичното съзнание), Грузия и Унгария да бъдат последвани от страните от груповия Запад. Ако, несъмнено, желаят да запазят своите общества в борба с развращаващото въздействие на ЛГБТ пропагандата.

Превод : В. Сергеев

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16797Слави Василев: Европа е наведена сега. Светът е в очакване!Алтернативен Поглед23683Слави Василев: Правителство няма да има! Това е добра вест за България!Алтернативен Поглед17883Валентин Вацев: Българска социалистическа партия беше замислена като партия-оплаквачка, да не печели изборите, а да легитимира деснитеАлтернативен Поглед17558Валентин Вацев: Разрушаването на линията, която разграничава общественото от демократичното, беше причина за злополуката на европейските левиАлтернативен Поглед30656„ ЛЕВИЦАТА! “: Правителството компенсирало ли е АЕЦ „ Козлодуй “ от Фонд енергийна сигурност?Алтернативен Поглед208776Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед106625Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР