Премиерът на УнгарияВиктор Орбан,който наскоро се срещна сДоналдТръмп,заяви, че е

...
Премиерът на УнгарияВиктор Орбан,който наскоро се срещна сДоналдТръмп,заяви, че е
Коментари Харесай

Орбан: Тръмп няма да даде и цент военна помощ на Украйна

Премиерът на УнгарияВиктор Орбан,който неотдавна се срещна сДоналдТръмп,заяви, че е осведомен сподробностиот тактиката на Тръмп поотношение наУкрайна, съобщи Каспаров.ru. Подумите наОрбан,бившият президент на Съединени американски щати, който претендира за втори мандат в Белия дом като претендент наРепубликанскатапартия,смята да приключи помощта заУкрайна,което щяло да постави завършек на войната.

" Той има доста ясно виждане,с коетоетрудноданесесъгласиш. Той казваследното:първо, той няма да даде заукраинско-рускатавойнанито цент.Затова и войната ще свърши—ясно е, чеУкрайна не можеда устоисамостоятелно. Иако американцитене даватпари иоръжие,заеднос европейците, то войната ще свърши. Аакоамериканцитене даватпари, европейцитесамостоятелно няма дамогатдафинансират тазивойна. И тогаватя ще свърши. " – разяснява Орбан пред в. Magyar Nemzet.

Изказванията му, както и тези на Тръмп, нерядко са идентични с разказите на Кремъл.Една от водещите тези на съветската агитация е, че не трябва да се дава оръжие на Украйна, с цел да завърши войната по-скоро.

Орбанповтори тезата на Тръмп, че „ акоевропейците себоятотруснацитеилиискат да си подсигуряват по-високо равнище на сигурност като цяло, дано сами да заплащат за това ".

" Илинека създадатсвоясобственаармияи своясобственатехника, или в случай че желаят даизползватза товаамериканците,нека да заплащат наамериканците засигурността ",продължиОрбанв духа на тезите на Тръмп.

Лобито на някогашния президент в американския Конгрес продължава даблокира законаза обособяване на военна и финансова помощ на Украйна.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР