Премиерът на Северна Македония Зоран Заев съжалява за блокадата на

...
Премиерът на Северна Македония Зоран Заев съжалява за блокадата на
Коментари Харесай

Заев разкри кои са червените линии за Македония

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев съжалява за блокадата на България за Европейски Съюз, написа AFP след изявление със Заев, оповестява " Независен весник ".
Държавният водач показва пред организацията, че източната съседка е поднесла " неприятна изненада ". Създаден е огромен яд сред приятелски нации, които живеят от двете страни на границата, прави оценка Заев, само че въпреки всичко показва убеденост, че е допустима стъпка напред.
 Проф. Ангел Димитров: Скопие няма точна преценка за България Проф. Ангел Димитров: Скопие няма точна преценка за България
Зная, че е мъчно да се освободи от един десетилетен напън за един месец, само че не смятате ли, че реализмът е належащо качество в полит...
Напомняйки, че съществува глупост в целия проблем, Заев акцентира, че всеки въпрос за македонската еднаквост е " алена линия ".
Всеки въпрос за македонската еднаквост е " алена линия ". Това е въпрос, обвързван със самоопределянето, което е в сърцето на европейския план, декларирал Заев, представен от " Независен весник ".
Показахме какъв брой имаме вяра в европейските полезности, декларирал Зоран Заев. Сега, когато Европа трябваше да покаже своите европейски полезности, те не бяха там, показал той, намеквайки за компромиса с смяната на името, написа скопският вестник.
Блокадата на България за фантазиите на Северна Македония за влизане в Европейския съюз опонира на полезностите на блока и провокира доста мъка измежду нас, споделил Заев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР