Премиерът на Обединеното кралство Тереза ​​Мей повтори, че не смята

...
Премиерът на Обединеното кралство Тереза ​​Мей повтори, че не смята
Коментари Харесай

Британия отново подчертава, че няма нормализация с Русия при сегашните условия

Премиерът на Обединеното кралство Тереза ​​Мей повтори, че не счита за допустимо нормализирането на връзките сред Лондон и Москва в сегашната обстановка до момента в който рапортува пред членовете на Камарата на общините резултата от срещата на върха на Г-20 в Осака и срещата й с Владимир Путин, оповестява ТАСС.

" По време на срещата ми с президента Путин му споделих, че нормализирането на двустранните връзки няма да се случи, до момента в който Русия не прекрати безотговорните си действия , които заплашват Англия и нейните съдружници ", изяснява Мей.
 Мей на първата среща с Путин от 3 година: Престанете да дестабилизирате Обновена
Мей на първата среща с Путин от 3 година: Престанете да дестабилизирате

Преди да стартират диалозите двамата се ръкуваха хладно

Като образец за неприемливи дейности за английските управляващи , за които се твърди, че са подхванати от Русия, Мей загатва отравянето в Солсбъри на някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия, както и гибелта от отравяне на английския жител Дон Стърджис.

" Използването на гибелен нервозен сътрудник по улиците на нашата страна бе подло деяние , което докара до гибелта на Дон Стърджис. Ясно заявих, че Обединеното кралство има неопровержими доказателства , че Русия стои зад тази офанзива и че желаеме двете виновни лица да бъдат изправени пред правораздаването ", добавя Мей.

" Англия е подготвена за разнообразни връзки, само че с цел да се случи това, Русия би трябвало да избере друг път ", разяснява тя.
 Кремъл разкри детайлности за срещата Путин-Мей
Кремъл разкри детайлности за срещата Путин-Мей

Песков разясни, че министър председателят Мей е повдигнал случая " Скрипал " и е получила нужните отговори от страна на съветския президент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР