Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн се сгоди за своя

...
Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн се сгоди за своя
Коментари Харесай

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн се сгоди

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн се сгоди за своя дълготраен сътрудник Кларк Гейфорд, от който роди бебе преди по-малко от година. 

На гала в мината Пайк ривър новозеландската премиерка се появи с диамантен пръстен на лявата ръка - не на безименния, а на междинния пръст, което е разновидност на традицията. Това забелязал бдителен стажант публицист на мястото, след което пуснал допитване до пресслужбата ѝ, предава Би Би Си. От там потвърдиха новината. 

38-годишната Ардърн и четиридесет и 41-годишният Гейфорд дружно се грижат за щерка си Нийв, която през юни ще навърши една година. Двамата са се сгодили по време на великденските празници в Махиа.

От една година Гейфорд (който е водещ в телевизионно шоу за риболов) прекарва по-голямата част от времето в грижи за детето, до момента в който Ардърн се завърна на работа шест седмици след раждането, показва Ройтерс.

Ардърн е втората жена, която роди по време на премиерски мандат и се върна на работа, след Беназир Бхуто, станала майка през 1990 година, до момента в който беше министър-председател на Пакистан.

Тя получи самопризнание за лидерски си качества и съчувствие след нападенията против две джамии в Крайстчърч, при които починаха 51 души.

Списание " Тайм " включи лидерката на лейбъристката партия в Нова Зеландия в листата на най-влиятелните персони за 2019 година.

Миналата година Ардърн беше запитана от водеща на Би Би Си дали би предложила брак на колегата си. Тя отговори " Не, аз не бих го попитала, не. Искам да го подложа на болката и мъчението да се изтезава той самият за този въпрос ", пошегува се тя в отговор. 

Двамата се срещат на събитие за разпределяне на награди през 2012 г. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР