Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн и нейният дългогодишен партньор

...
Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн и нейният дългогодишен партньор
Коментари Харесай

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн ще се омъжи

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн и нейният дълготраен сътрудник Кларк Гейфорд ще сключат брак. Говорителят на Ардърн и Гейфорд заяви, че двойката, която има щерка Неве на по-малко от годинка, е взела решението за обвързване с брак по време на Великденската почивка, съобщи БГНЕС.
Не е упомената датата за брачната гала на премиера. " Не мога да кажа нищо друго, като се изключи че те са се сгодили и това се случило след Великден ", сподели представителят пред Агенция Франс Прес.
Ардърн, на 38 година, роди Неве предишния юни, като стана вторият министър председател в света, който ражда по време на службата си и по-късно заведе бебето в Организация на обединените нации в Ню Йорк.
След раждането Гейфорд, който е водещ на телевизионно риболовно шоу, пое ролята на изравен си у дома татко, грижещ се за бебето.
Годежът идва след тестванията, на които беше подложена Ардърн, която беше приветствана от обществеността за отговора, който даде на стрелбата на 15 март в джамията в Крайстчърч , която лиши живота на 51 мюсюлмани.
Новината за годежа се появи в публичното пространство, откакто публицисти забелязах, че Ардърн носи диамантен пръстен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР