Премиерът на Косово Албин Курти каза, че решението за пререгистрацията

...
Премиерът на Косово Албин Курти каза, че решението за пререгистрацията
Коментари Харесай

Курти: Пълна забрана на чужди регистрационни номера в Косово от 21 април

Премиерът на Косово Албин Курти сподели, че решението за пререгистрацията на автомобилните номера ще бъде въведено последователно и че окончателното използване ще стартира на 21 април, съобщи Н1, представена от " Данас ".

„ Проведохме вътрешни полемики и с министерството и други органи по сигурността стигнахме до заключението, че ще предложим решение, с което последователно ще действаме по посока на наказания по време на осъществяването на това решение “, сподели Курти.

Той посочи, че от 1 ноември до 21 ноември ще има мярка предизвестие, по-късно от 21 ноември до 21 януари ще има санкция, а от 21 януари ще има пробни табели за още два месеца, след което от 21 април „ други регистрационни номера в Република Косово “ няма да бъдат позволени.

„ Така че по този мотив и с това решение ние още веднъж демонстрираме нашата съвестност безспорно да осъществим решението, което взехме, само че в това време даваме късмет на всички, които са заинтригувани да се интегрират “, сподели косовският министър председател. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР