Премиерът на Катар отправи остра критика към Израел и международната

...
Премиерът на Катар отправи остра критика към Израел и международната
Коментари Харесай

„Газа вече не е там“: Премиерът на Катар предупреждава за масово унищожение

Премиерът на Катар насочи остра рецензия към Израел и интернационалната общественост във вторник по отношение на продължаващата война сред Израел и Хамас в Ивицата Газа.

Шейх Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани, който е и министър на външните работи на Катар, сподели, че е належащо решение за две страни, с цел да се постави завършек на спора и предизвести, че офанзивата на Хамас на 7 октомври и израелският отговор демонстрират, че районът не може да се върне към както беше преди.

„ Газа към този момент не е там. Искам да кажа, че там няма нищо “, сподели той на панелна среща на Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария. „ Това е килимово бомбардиране на всички места. “

Той също по този начин повдигна продължаващото напрежение на Западния бряг, където също станаха очевидци на убийства на палестинци от израелските сили за сигурност, и прикани за завършек на палестинските разделения.

„ Не можем да имаме решение за две страни, без да имаме държавно управление и политици в Израел, които имат вяра в мирното взаимно битие еди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР