Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и руският президент Владимир Путин

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Нетаняху зове Путин да не се допускат смъртоносни идеологии като през ВСВ

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и съветският президент Владимир Путин разискаха Иран и Ливан по време на среща в Москва, която продължи час и половина, написа " Таймс оф Израел ".

Дипломатически източник разкри, че двамата са провели доста изчерпателен диалог . Източникът посочи, че министър председателят е споделил детайлности за дейностите на Иран, в това число и за опитите на Ислямската република да трансформира Ливан във фабрика за ракети. Нетаняху е разкрил безапелационната позиция на еврейската страна против тези стъпки.

 Нетаняху се оплаква на Путин: Иран трансформира Ливан в огромна ракетна площадка
Нетаняху се оплаква на Путин: Иран трансформира Ливан в огромна ракетна площадка

Двамата се срещат в Москва

В началото на срещата Нетаняху съобщи пред Путин, че главният урок от успеха над нацизма през Втората международна война е подобен, че на смъртоносните идеологии би трябвало да се отговори навреме и уверено преди да се разпространят.

Според медията израелският водач евентуално има поради Ислямската република.

 Снимка 337118
Източник:

" Това е нашата задача през днешния ден ", разясни израелският водач и добави, че желае да беседва с президента на Русия за " нашите взаимни старания за поощряване на мир и непоклатимост в района ".

Путин от своя страна акцентира историческите връзки и общото страдалчество на руснаците и евреите по време на Втората международна война.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР