Премиерът на Италия Джузепе Конте предупреди италианците, че сега не

...
Премиерът на Италия Джузепе Конте предупреди италианците, че сега не
Коментари Харесай

Сега не е времето за забавления и нощен живот, призова премиерът на Италия

Премиерът на Италия Джузепе Конте предизвести италианците, че в този момент не е време за празненства, до момента в който страната разхлабва ограничаващите ограничения в битката с ковид.

" Сега не е времето за занимания, нощен живот и събирания . По време на тази фаза повече от всеки път е значимо да се съблюдава отдалеченост и да се носят маски, където е належащо ", сподели той пред италианския парламент, представен от Агенция Франс Прес.
 Тежки провали върху психологичното здраве поради блокадата в Италия
Тежки провали върху психологичното здраве поради блокадата в Италия

А икономическата рецесия е нов тежък проблем

От Палермо до Торино италианците се възползват от разхлабените ограничения и се събират по площади и питейни заведения , което провокира суматоха измежду районните водачи и кметове. Властите се опасяват, че огромното скупчване на хора, празнуващи анулацията на карантината, може да докара до нарастване на инфектираните с ковид, който към този момент умъртви повече от 32 000 души в страната.

Лука Зая, районният водач на Венето, изрази гнева си след появяването на фотоси , на които се виждат десетки младежи без маски пред бар в Падуа.
 Спад на новозаразените с ковид в Италия, при умрелите - без смяна
Спад на новозаразените с ковид в Италия, при умрелите - без смяна

Починалите от ковид в Италия се усилиха със 161 по отношение на 162 преди ден

След 10 дни ще видя броя на инфектираните. Ако се усилят, ще затворя питейните заведения, заведенията за хранене и плажовете и ние ще се блокираме още веднъж, предизвести Зая.

Италианската полиция досега имаше задача да държи хората по домовете им . Сега се чака да патрулира най-често в регионите с нощни заведения. Глобите са от 400 до 3000 евро.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР