Премиерът на Индия Нарендра Моди произнесе днес реч пред Общото

...
Премиерът на Индия Нарендра Моди произнесе днес реч пред Общото
Коментари Харесай

Индийският премиер осъди тероризма пред Общото събрание на ООН

Премиерът на Индия Нарендра Моди произнесе през днешния ден тирада пред Общото заседание на Организация на обединените нации, в която осъди тероризма, само че не загатна за въведените от Делхи ограничения в хималайския район Кашмир, съобщи АП.

Пред международните водачи Моди сподели, че Индия издига глас против тероризма, с цел да предизвести света за "кръговете на злото ". По-рано тази седмица пакистанският министър председател Имран Хан предизвести, че е допустима нова война с Индия поради Кашмир. На 5 август държавното управление на Моди лиши частичната автономност на индийската част на Кашмир, обитаема най-вече с мюсюлмани. Делхи вкара полицейски час и на процедура лиши кашмирците от връзки, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

В речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации през днешния ден Нарендра Моди разгласи също, че в неговата страна стартира акция против използването на пластмасови произведения за еднократна приложимост. По думите му до 2022 година Индия ще се освободи от тези произведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР