Премиерът на България обвини трима политици и посланика на Русия

...
Премиерът на България обвини трима политици и посланика на Русия
Коментари Харесай

Мария Захарова иронизира изявлението на Петков след вота на недорие

" Премиерът на България упрекна трима политици и посланика на Русия в оставката си. " За мен беше чест да управлявам държавно управление, свалено от Борисов, Пеевски, Трифонов и Митрофанова ", съобщи Петков. В листата с виновните за провалянето на Петков липсват Батман и Жената котка. Вероятно е изтощен от говорене. "

Това написа в персоналния си фейсбук профил говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова. Тя иронизира изказването на премиера в оставка , който беше свален от поста си след избор на съмнение.

Припомняме, че с 123:116 гласа против кабинета на Кирил Петков, за неуспех в областта на финансите мина сполучливо. Премиерът уточни, че този избор е единствено една дребна стъпка от един доста дълъг път. По думите му това, което опозицията не е схванала е, че по този начин не могат да завоюват българския народ.

Петков даде обещание, да продължи борбата за отвоюване на страната. И един ден ще имаме България без задкулисие, без мафия, една естествена, сполучлива европейска страна. Благодаря ви! ", добави министър председателят.
 Има Такъв Народ, ГЕРБ, Движение за права и свободи и
Има Такъв Народ, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " смъкнаха кабинета Петков

Петков събра до 116 гласа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР