Премиерът На България говори пред журналисти в Брюксел. В белгисйата

...
Премиерът На България говори пред журналисти в Брюксел. В белгисйата
Коментари Харесай

Фризьорът на Кирил Петков бил антиваксър и е починал заради COVID-19

Премиерът На България приказва пред публицисти в Брюксел. В белгисйата столица се срещна с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг и с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

" Това, което аз желая да направя, е да направя разговор и с хората, които са антиваксъри, тъй като ги пренебрегваме и още повече се капсуловат хората, да чуем техните причини. Аз също желая да схвана кои са същинските стопери, дали е неверна информация. "

" Това, което аз желая да направя, е да направя разговор и с хората, които са антиваксъри, тъй като ги пренебрегваме и още повече се капсуловат хората, да чуем техните причини. Аз също желая да схвана кои са същинските стопери, дали е неверна информация ", изясни министър-председателят.

" Пръсканията с  COVID-19 със самолети - това за мен беше безумно, само че това не бяха безумни хора, те просто имаха информация, която е подправена ", възкликна министър председателят.

И призна, че фризьорът му е бил от тези, които не желаят да се имунизират, само че е умрял от болестта.

" Човекът, който ме подстригваше, за жалост, индивидът умря, не искаше да се имунизира ", показа с репортерите Кирил Петков.

" Да, има странични резултати, само че те са доста по-малко от позитивния резултат, който има от имунизациите ", добави още министър-председателят, като акцентира, че не е експерт по тематиката, само че проф. Радка Аргирова е.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР