Премиерът на България Бойко Борисов инспектира строежа на газовия конектор

...
Премиерът на България Бойко Борисов инспектира строежа на газовия конектор
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма полезен ход, подиграха се с Левски, няма да се хвана на Божков ТВ

Премиерът на България Бойко Борисов инспектира градежа на газовия конектор с Гърция. Там той разяснява и тематиката " Левски ". Министър-председателят разгласи, че дейностите на притежателя на отбора Георги Попов и спонсора на сините Васил Божков са подигравка с клуба.

" Насила може да вземеш, само че принудително не може да дадеш. Това беше насмешка и е ясна задачата. Няма да трансферирам нищо. Никой не ме е питал. Тези акции не са на мое име. Не знам кой какво е подписвал някъде и не съм дал единодушие, нито някой ме е уведомил. Не ме интересува какво е направено. Ако по този начин споделя законът, това е направено съзнателно. Почитателите на Левски да търсят този, който го е направил. Няма да ме вкарат в тази игра. Ами то всяка компания в разпродажба на следващия ден може да си джироса на мое име. Няма да вземам участие в това. Идете при този, който го е направил. Така или другояче всеки ден го отразявате. Няма на Божков ТВ да се хвана на въпросите. Нито желая да получавам акциите, нито съм дал единодушие, нито желая да ви давам опция още веднъж да се упражнявате на мой тил. Не искам. Няма проблем. Ако вие не съзнавате какво е направено и каква е задачата, си е за ваша сметка. Няма потребен ход. Подиграха се с Левски, в случай че желаят да ги трансферират на който желаят. Аз няма да вземам участие в това ", безапелационен бе Бойко Борисов.

Премиерът съобщи, че повече няма да разяснява тази тематика. " Божков не ме касае. Не желая да се забърквам в тази тематика. Има повдигнати обвинявания. Преди това той беше предприемач и сме се срещали като с всеки предприемач. Когато неговите съдружници изнесоха тези сигнали, видяхте че органите си работят. Мен повече по никакъв метод не ме касае ", отсече Борисов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР