Премиерът на Бахамите Хюбърт Минис каза, че жертвите от урагана

...
Премиерът на Бахамите Хюбърт Минис каза, че жертвите от урагана
Коментари Харесай

Увеличават се жертвите на урагана Дориан на Бахамите

Премиерът на Бахамите Хюбърт Минис сподели, че жертвите от урагана Дориан на Бахамските острови са нарастнали до седем и евентуално ще се окажат още повече, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.
Той посочи, че към известните до момента петима починали са се прибавили още двама, които са били тежко ранени и пренесени на остров Ню Провидънс, където са издъхнали.
"Можем да чакаме още смъртни случаи ", сподели Минис. Досегашните данни се основават на предварителна информация за жертвите и провалите на остров Абако. Премиерът е посетил този остров и ще отиде на Гранд Бахама незабавно щом разрешат метеорологичните условия.
Ураганът Дориан развихри тропически стихии край най-източните елементи на крайбрежието на щата Флорида.
Националният център на Съединени американски щати за ураганите заяви, че Дориан остава стихия от второкласен и се придвижва на североизток със скорост към 7 км/ч съвсем паралелно на източното крайбрежие на Флорида, само че над океана. Ветровете доближават скорост до 175 км/ч, показва АП, представена от Българска телеграфна агенция.
Окото на урагана се отдалечава от Бахамските острови, откакто през последните два дни им нанесе пагубни разрушения и взе жертви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР