Премиерът на Албания Еди Рама заяви, че холандска компания за

...
Премиерът на Албания Еди Рама заяви, че холандска компания за
Коментари Харесай

Рама: Близо сме до голямо откритие на газ и нефт, важно за енергийното бъдеще на Европа

Премиерът на Албания Еди Рама съобщи, че холандска компания за деривати е разкрила огромни количества нефт и газ в Албания, като акцентира, че това изобретение ще засегне бъдещето на страната и енергийното бъдеще на Европа, оповестява Коха.

" Холандия участва в Албания. Надяваме се, че скоро ще можем да споделим с нашето публично мнение, районно и по-широко, доста значимо изобретение, което холандската компания " Шел " прави у нас. Те не са склонни да приказват за числата сега. Знаците демонстрират, че може да сме покрай доста значимо изобретение на газ и петрол подземен, което ще повлияе на бъдещето на страната, само че също по този начин ще играе роля в енергийното бъдеще на Европа “, сподели Рама.

Министърът на инфраструктурата и енергетиката Белджинда Балуку сподели, че това ще бъде огромно изобретение и добави, че тази компания работи в Албания отдавна: " Очакваме с неспокойствие резултатите от проучването, което ще бъде огромно изобретение, само че без да прецизираме какво чакаме. Албания ще създава обилни количества газ и нефт, разграничени на 40 % газ и 60 % нефт. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР