Премиерът Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев и членове на Изпълнителния

...
Премиерът Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев и членове на Изпълнителния
Коментари Харесай

Асен Василев: Смешно е твърдението, че България не може без руски газ. Консумацията ни е много малка

Премиерът Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев и членове на Изпълнителния съвет на „ Продължаваме промяната “ дават конференция по проблема със прекъсването на газовите доставки за България от страна на „ Газпром “.

" Потреблението на България е към 3 милиарда куб. метра на година. Смешно е изказванието, че България не може без съветски газ ", съобщи вицепремиерът Асен Василев. По съществуващите връзки с Гърция и Турция резервирахме количества, разгласи той. В момента, в който приказваме, макар, че е спряно подаването на съветски газ, количества има. Няма никакъв проблем с доставките, безапелационен е Василев.

" Политическа партия е политическа партия, която ще пази напълно българския интерес. Това значи самостоятелна, свободна и просперираща България ", сподели при започване на конференцията Кирил Петков.

По думите му има доста политически и стопански кръгове у нас, които пазят съветските ползи. Политическа партия ще бъде партия, която ще пази единствено българските ползи, като част от европейското семейство, сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР