Премиерът Кирил Петков се срещна с протестиращите в подкрепа на

...
Премиерът Кирил Петков се срещна с протестиращите в подкрепа на
Коментари Харесай

Премиерът Петков се срещна с протестиращите в подкрепа на правителството

Премиерът Кирил Петков се срещна с протестиращите в поддръжка на държавното управление, които се събраха пред Народното събрание довечера.

Толкова доста интелигентни хора, които са решили, че България би трябвало да бъде по-различна и да има естествена България, без задкулисие. Като дойда тук виждам за какво си заслужават всичките старания, които вършим, разяснява той.

С мегафон в ръка от паметника на Цар Освободител, Кирил Петков се обърна към протестиращите:

Вие обърнахте цялото въодушевление след тежкия избор с Никола. Ако не бяхте вие, това нямаше да се случи.

Идеята, че господин Рашков ще стане началник на КПКОНПИ ги ужасява, повярвайте ми, сподели Петков, представен от Българска национална телевизия.

Независимо какво ще стане с вота на съмнение, без значение какво ще стане в седмицата, в която ние имаме първи мандат – истината е, че вие сте гарантът, че нашата обичана татковина няма да отиде в неизясненост. Всички ние сме поръчител, че ще може да изведем България, добави министър председателят.

По мотив плануваните митинги на следващия ден, Петков разяснява:

Надявам се, че няма да има никакви проблеми, господин Рашков подсигурява за това. Така че, ще се опитаме да има единствено мирни митинги и хората, които ни поддържат, в действителност да изявят, че тази смяна за всички нас.

Премиерът разяснява и идния избор на съмнение към държавното управление:

Непрекъснато приказваме с разнообразни депутати, тук е въпрос на боязън и отговорност - всеки един би трябвало да си вземе решението и аз се надявам, че доста хора ще решат в последния миг, че в действителност си заслужава да създадат тази стъпка, която сега наподобява страшна.

Ще забележим какъв брой ще бъдат по време на вота на съмнение, по-късно имаме още 7 дни за първия мандат, тъй че 10 дни действително преди да знаем какъв брой ще са действително подкрепящите, без значение от вота в сряда, добави Петков.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР