Премиерът Кирил Петков се появи неочаквано в парламента тази вечер. На

...
Премиерът Кирил Петков се появи неочаквано в парламента тази вечер.
На
Коментари Харесай

Кирил Петков неочаквано в парламента, ето как коментира Бюдж...

Премиерът Кирил Петков се появи ненадейно в Народното събрание довечера.

На въпрос от медиите каква е повода за неговото посещаване, той изясни: " Днес министърът на финансите и вицепремиерът по еврофондовете ни осведоми в елементи за измененията, които са свързани с Плана за възобновяване и развиване. Имахме доста изчерпателно пояснение. Аз съм доста удовлетворен от това, което чух ".

Утре има и публично разискване по тематиката, посочи министър Василев и добави: " Има изпратени съответни планове на база отправените забележки. В момента вървят разисквания, на следващия ден и публично разискване - 2 часа ще се прожектира онлайн. Нищо няма да бъде финализирано, до момента в който не минем и през публичното разискване, както сме поели като ангажимент. Това, което ние обсъдихме, са планове, които са разнообразни от тези, които са били в проекта ".

По мотив отправените рецензии от опозицията към държавното управление, министър-председателят Кирил Петков съобщи, че това ги стимулира.

„ Напоследък има доста остри рецензии, това значи, че ние се движим в вярната посока. До този миг опозицията не прави нищо друго, с изключение на неконструктивна рецензия. Това не ни тормози. Аз се веселя, че този бюджет е доста изискан, няма хора под линията на беднотия, фокусиран е в вложения, дефицитът е в доста положителни позиции. Така че аз желая да поздравя сътрудника ми, тъй като това е един от най-хубавите бюджети, които аз съм виждал”, уточни Петков.
Свързани вести ВИДЕО Василев поставя завършек на бедността у нас. Ананиев: Това е обществен опит Шефът на Национален осигурителен институт оптимист за бюджета и нарастването на пенсиите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР