Премиерът Кирил Петков разговаря с представители на партия Възраждане, съобщи

...
Премиерът Кирил Петков разговаря с представители на партия Възраждане, съобщи
Коментари Харесай

Кирил Петков се е срещнал с представители на Възраждане веднага след отрицателния си тест

Премиерът Кирил Петков беседва с представители на партия " Възраждане ", заяви, като се базира на свои източници.

Сред тях са заместник-председателите на партията - Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и доцент Атанас Мангъров, в качеството му на здравен специалист на групировката.

Срещата е станала допустима след негативен PCR тест на Петков. До през днешния ден той беше под карантина поради позитивен резултат за ковид на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, даден след провелия се в понеделник Консултативен съвет за национална сигурност при президента.

Тема на срещата на премиера и представителите на партията на Костадин Костадинов са Covid ограниченията и зеленият документ, за чието отпадане упорстват от „ Възраждане “.

По-рано през днешния ден министърът на опазването на здравето проф. Асена Сербезова съобщи, че към момента няма решение да отпадне зеленият документ за съществуване на антитела, само че такава опция се разисква. Тя дефинира разпоредбите в България по отношение на пандемията като едни от най-либералните и уточни, че възможна смяна за зеления документ ще има, в случай че бъде направено предложение от експертния съвет по контрол на имунопрофилактиката, здравния надзор и основния държавен здравен контрольор.

Междувременно от прессекретариата на президента оповестиха, че президентът си е направил PCR тест и резултатът е негативен. Румен Радев също бе под карантина след КСНС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР