Премиерът Кирил Петков обяви, че ще отиде на разпит в

...
Премиерът Кирил Петков обяви, че ще отиде на разпит в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще отида на разпит, няма какво да крия

Премиерът Кирил Петков разгласи, че ще отиде на разпит в прокуратурата, тъй като не се опасява и няма какво да крие. " Спазвам тъкмо законите. Който желае и за каквото желае да ме разпитва. Ако ме извикат, на драго сърце ще отида. За мен обаче е необичайно по какъв начин е допустимо за година и половина за Васил Божков да няма досъдебно произвеждане, а в този момент, за няколко дни да има за Асен Василев, за Министерския съвет. Явно работим против една организация, не институция, която работи против ползите на народа ", разяснява Петков пред медии.

По мотив акцията в ДАНС за откриване на съветски сътрудници, той изясни, че се проверяват " на доста места огромна агентурна съветска диаспора в България ". " Част от докладваните ми неща са за съветски сътрудници, които са работили особено против разбирателството ни със Северна Македония. Руският интерес е бил фокусиран върху това да няма европейско бъдеще за Западните Балкани ", добави министър председателят Кирил Петков.

По думите му някой се пробва да подмени българския интерес. " Имаме няколко такива проблема, по които работим ", акцентира той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР