Премиерът Кирил Петков излезе на площада пред парламента и се

...
Премиерът Кирил Петков излезе на площада пред парламента и се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Предлагам единствено кауза

Премиерът Кирил Петков излезе на площада пред Народното събрание и се причисли към демонстрацията в поддръжка на кабинета. Почти цялото държавно управление също е измежду хората.

Не би трябвало да бъдете лоялни към някой, който е изневерил на личното си заричане, сподели Петков пред хората на площада ден преди вота на съмнение против ръководеното от него държавно управление.

Министър-председателят и съпредседател на „ Продължаваме промяната” съобщи, че диалозите с депутати в Народното събрание не престават всеки ден с хора, които се чудят накъде би трябвало да върви България.

Единственото, което предлагам е идея. Каузата да имаме естествена, европейска България. Имаме най-малко още една цяла седмица, в която ще може да приказваме с всеки един народен представител. Няма нищо подмолно в това. Надявам се на следващия ден да имаме повече депутати, в сравнение с имахме през вчерашния ден, съобщи Кирил Петков.

Премиерът сподели, че не чака ескалация на напрежението по време на митингите, които предстоят.

Не чакам напрежение. Полицията ще подсигурява, че хората са в сигурност, сподели още Петков.

Запитан дали се разисква друго име на министър-председател на негово място, Петков сподели: „ Продължаваме промяната” харесваме нашите министри и нашите позиции, само че това по никакъв метод не е най-важното. Най-важното е България да има 121 самостоятелни депутати, депутати без задкулисие.

С мегафон в ръка от паметника на Цар Освободител, Кирил Петков се обърна към хората с думите: Независимо какво ще стане с вота на съмнение, без значение какво ще стане в седмицата, в която ние имаме първи мандат – истината е, че вие сте гарантът, че нашата обичана татковина няма да отиде в неизясненост. Всички ние сме поръчител, че ще може да изведем България.

Кирил Петков даде звук на множеството „ мафията вън” и хората скандираха след него. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР