Премиерът Кирил Петков благодари на МВР, че е на страната

...
Премиерът Кирил Петков благодари на МВР, че е на страната
Коментари Харесай

Премиерът поздрави МВР, че е на страната на народа и отново нападна Гешев: Той е компрометиран!

Премиерът Кирил Петков благодари на Министерство на вътрешните работи, че е " на страната на народа " и още веднъж атакува основния прокурор Иван Гешев, като разгласи, че за него той е " безусловно злепоставен, даже към този момент на равнище Европейски Съюз ".

„ Все повече хора ще се причисляват към нас. Г-н Гешев за мен е към този момент безусловно злепоставен, дори на равнище Европейски Съюз ", бяха думите на премиера.

Днес Главна дирекция " Национална полиция " показва годишния си доклад. За да изслушат отчета, пристигнаха министър председателят Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Министър-председателят Кирил Петков откри началото на събитието, като насочи одобрение към Министерство на вътрешните работи.

Искам да поздравя персонално Министерство на вътрешните работи, че е на страната на народа. В момента сме във времена на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на народа или на страната на статуквото, корупцията, недосегаемите, съобщи министър председателят, представен от Българска национална телевизия.

Министерство на вътрешните работи е институцията, която избра и е част от страната на закона, на народа, добави той.

Искам да ви поздравя, че имахме почтени избори, тъй като в случай че локалните дерибеи продължаваха да управляват вота, може би всички ние през днешния ден нямаше да сме тук. Дори опозицията не може да каже нищо по този мотив. Факт е, че сега в българския парламент партиите са позиционирани по този начин, както народът ги е избрал, акцентира Кирил Петков.

Второ - законността се връща в България. Никой не е над закона, към този момент няма ваши, няма наши. Ясно декларирахме, че не ни е боязън - нито от хората в подземния свят, нито от хората, били част от корупционния модел на предходната власт. Факт е, че прокуратурата на България не работи, съобщи министър председателят.

Аз имам вяра, че има почтени прокурори, че има смели прокурори и от ден на ден хора ще се причислят към нас. Г-н Гешев за мен е безусловно злепоставен, даже към този момент на равнище Европейски Съюз, добави Кирил Петков.

Промяната е дълъг и сложен развой, само че аз имам вяра че е допустимо. Страхът е изостанал, законността е на челен ред, добави Кирил Петков.

" Криза след рецесия сме, само че се оправяме. Промяната е дълъг развой. Призовавам за същинска храброст, с възприятието, че България може да се промени, в случай че всеки един от нас вземе тази отговорност върху личните си рамене. Вярвам, че е допустимо “, безапелационен бе министър председателят.

Министър-председателят акцентира, че законността в България се връща и концепцията за недосегаеми към този момент изчезва.

„ Никой не е над закона. Който си мисли, че са старите времена, в които в случай че си човек на някого и имаш защита, това към този момент не съществува. Ясно декларирахме, че не ни е боязън от хората на подземния свят, които имаха връзки с предходната власт “, акцентира той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР