Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е заел позиция

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е заел позиция
Коментари Харесай

Борисов се запретна с кампанията на ГЕРБ, Цветанов се скри

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е заел позиция на основен началник на предизборния щаб за евровота, а шефът на партийния избирателен щаб Цветан Цветанов съзнателно " изчезна " от новинарския поток. Това потвърдиха представители на ГЕРБ пред Mediapool и разясниха, че сега имат два щаба – единият се оглавява от Борисов, а другият – от Цветанов.

Решението е предизвикано от абсурда " Апартаментгейт ", който коства на Цветанов поста му на ръководител на парламентарната група на ГЕРБ и депутатското му място. Тогава след оставките на други негови сътрудници от ГЕРБ – още веднъж поради евтини жилища, както и след диалог с Борисов, той разгласи, че напуща Народното събрание. Запази обаче партийните си постове – на зам.-председател на ГЕРБ и началник на предизборния щаб.

Двата предизборни щаба

Излиза обаче, че обстановката не е тъкмо такава. Да, Цветанов е началник на предизборния щаб на ГЕРБ, само че пък Борисов оглавява втори щаб, наименуван съвет, който управлява цялостната акция на партията взаимно с подкрепилите я сътрудници от Съюз на демократичните сили, " Гергьовден ", " Никола Петков " и " Обединени земеделци ".

Ръководената от Борисов конструкция в действителност е над щаба на Цветанов, който в това време се занимава с цялата организация към изборите, настояват от ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР