Премиерът е гневен на далаверите със стопаните на къщи за

...
Премиерът е гневен на далаверите със стопаните на къщи за
Коментари Харесай

Борисов: Има ли виновни за къщите за гости, да се уволняват и на прокурор

Премиерът е ядосан на далаверите със стопаните на къщи за посетители, които са ги вдигнали с европари, само че не ги употребяват по предопределение, излиза наяве от държавната стенограма.

" Има ли отговорни - да се уволняват и да се дават на прокурор незабавно, безкомпромисно! ", разпореди Борисов пред министрите, стана ясно на днешното държавно съвещание. Къщите са изграждани по Програмата за развиване на селските региони в предходния програмен интервал 2007 – 2013 година

Премиерът посочи, че задачата на програмата е била да подкрепя туризма и доста от къщите се употребяват по предопределение. За страдание постоянно се намира някой, който да опорочи програмата и по тази причина към днешната дата ние новата стратегия не я отваряме, посочи Борисов.
Министър-председателят означи, че се ревизират всички къщи. Разпоредил съм и бизнес-плановете да им ревизират, тъй като по бизнес-план те би трябвало да имат избран брой нощувки, дали са спазени или не, добави министър председателят Борисов. Пред медиите по-рано земеделският министър Румен Порожанов заяви, че в остарелия Програмен интервал 2007-2013 година има издигнати 746 къщи за посетители, които са в обитаеми места,извън националните курорти, а досега са тествани над 110 от обектите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР