Премиерът Денков, който вчера заяви, че сме във война намери

...
Премиерът Денков, който вчера заяви, че сме във война намери
Коментари Харесай

И гард№2 на Киро в кабинета - съветник на премиера

Премиерът Денков, който през вчерашния ден съобщи, че " сме във война " откри супер специалист - телохранител да го поучава баш по въпросите на националната сигурност, не за фитнес или шофиране съгласно своята подготовка.  Новоназначеният беше НСО-гард на Кирил Петков, който с изключение на партиен водач е и съучастник на министър-председателя - двамата имат Неправителствени организации, която няма активност, само че пък обилно е подпомагана с над 300 000 лева от непознати институции. Напомняме, че другият телохранител на Кирил Петков пък беше назначен от Денков за заместник-министър на вътрешните работи. 

Васил Марков е назначен в политическия кабинет на премиера, където са най-високите заплати в цялата държавна администрация от няколко дни, написа 24 часа. Проектът на Петков, който в прословутите записи твърди, че би трябвало да се сменят всички шефове на служби, бил да парашутира любимеца си и евентуално страж на негови персонални секрети, за началник на НСО. Но за това не му се е отворил парашутът.
Марков е вторият член на защитата на Кирил Петков, постъпил в държавното управление. Миналия месец за зам.-вътрешен министър бе назначен Кирил Ценкин.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР