Премиерът Бойко Борисов взе отношение по въпроса с базите на

...
Премиерът Бойко Борисов взе отношение по въпроса с базите на
Коментари Харесай

Базата на ЦСКА си е на ЦСКА, отборът им върви повече от добре, каза Борисов

Премиерът Бойко Борисов взе отношение по въпроса с базите на ЦСКА, за които следва конкурс. По време на откриването на ремонтираната зала " Фестивална (сега " Асикс сцена " - бел.ред.), Борисов съобщи, че базата си е на ЦСКА и той не желае да се меси.

" В връзките сред почитателите аз не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА, и за нищо друго не може да се употребява. Отборът им върви повече от добре ", сподели Борисов, а думите му оставиха чувство, че приказва за " ЦСКА - София ", състезаващ се в Първа лига. Другият претендент за базите е третодивизионният " ЦСКА 1948 ", който е лидер в групата си и се стреми към нанагорнище във Втора лига.

Министър-председателят счита, че страната е направила задоволително за базите на клуба и се изчаква само състезанието за базите. Министърът на спорта Красен Кралев съобщи, че той ще бъде " разгласен до седмица-две ".

" Това, което ние трябваше да осигурим – успокоение и благоприятни условия да се развива клубът, сме го създали. Оттам нататък си има цивилен организации на самите фенклубове, да седнат и да се схванат ", посочи Борисов.

От думите на премиера не бяха доста ясни като той не се ангажира с конкретика по тематиката ЦСКА. " ЦСКА е клуб, в който може и три, и четири клуба да поддържа постоянно. ЦСКА имаше тимове преди време, в които всички бяха национали и запаси им стояха национали, толкоз състезатели са имали ", сподели още министър председателят.

Накрая той пожела триумф на всички тимове в Първа лига и изясни, че в челната тройка на шампионата е доста забавно. Борисов предвижда, че шампионата ще се развие.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР