Премиерът Бойко Борисов сряза лентичката при откриването на изцяло реконструирания

...
Премиерът Бойко Борисов сряза лентичката при откриването на изцяло реконструирания
Коментари Харесай

Борисов сряза лентичката на реконструирания надлез в Стара Загора

Премиерът Бойко Борисов " сряза лентичката " при откриването на напълно реконструирания надлез над жп линиите и бул. " Славянски " в Стара Загора .

Трасето е с обща дължина от 550 м и е от изключителна значимост за жителите на града. То свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на коли към Стара Загора, както и от нея в посока автомагистрала " Тракия ".
 Хората очаквали всеки ден да им се дават нови неща и Борисов им ги давал
Хората очаквали всеки ден да им се дават нови неща и Борисов им ги давал

Призова политиците да си мерят повече думите

При откриването кметът на Стара Загора Живко Тодоров благодари на премиера Борисов, че страната е съдействала планът да се осъществя с европейски средства , защото с финансиране на общината това би било немислимо.

Изпълнението на плана по напълно реконструирания надлез над жп линиите и бул. " Славянски " в Стара Загора стартира на 4 юни 2018 година, като обектът се открива предварително. Извършена е цялостна рационализация на пътния надлез, в чийто обсег попадат три мостови уреди.

С осъществяването на плана се покачва комфортът при придвижването в обособените бус ленти, понижава се рискът от произшествия и катастрофи на пътя, реализира се по-добра организация на уличното придвижване и уличната подвижност. Чрез реконструкцията градският превоз става още по-привлекателен, усъвършенства се сигурността на превоза, чака се и понижаване на тапите на придвижването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР