Премиерът Бойко Борисов слезе от хеликоптера и отново се метна

...
Премиерът Бойко Борисов слезе от хеликоптера и отново се метна
Коментари Харесай

Борисов: Ето, Радев да дойде и да види как се строи в “провалената” държава

Премиерът Бойко Борисов слезе от хеликоптера и още веднъж се метна на държавния джип, с цел да направи щателна ревизия на “Балкански поток ”. С него са заместник-министъра по корпоративно ръководство в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун, както и енергийният министър Теменужка Петкова.
Разговорът с Алсаадун обаче бе благодарение на преводач, защото министър председателят не приказва британски. Борисов обаче помоли да се изясни какво се строи. Преводът беше на негоден британски.

Борисов не пропусна да разяснява и политическите си съперници, които популяризират подправени вести.

“Опонентите ни популяризират единствено подправени вести, тъй като нищо друго не могат да измислят. Огромни градежи, само че малките екрани нямат интерес да идват и да снимат. 100% българска благосъстоятелност е този градеж. То и по тази причина го кръстихме " Балкански хъб ", с цел да го свържем с нашия Балкански хъб. Ето, президентът Радев да пристигна тук и да види по какъв начин се строи в " провалената " страна. Само машините да види, от чист интерес”, уточни Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР