Премиерът Бойко Борисов се похвали във фейсбук с 32,8% спад

...
Премиерът Бойко Борисов се похвали във фейсбук с 32,8% спад
Коментари Харесай

Борисов: Светът отчита спад, а ние строим

Премиерът Бойко Борисов се похвали във фейсбук с 32,8% спад в заболеваемостта от COVID-19 у нас и съобщи, че България е една от дребното страни, които ръководят вярно пандемията.

В миг, в който международните стопански системи регистрират рекорден спад, ние подкрепяме промишлеността, жителите, усилваме приходите и строим в цялата страна, изяснява министър-председателят в обществената мрежа.

Ето и текста на цялата му обява:

" По данни на European Centre for Disease Prevention and Control - ECDC, България бележи 32.8% спад в заболеваемостта от COVID-19 спрямо последните две седмици. За същия интервал Хърватия има растеж на инфектираните с 181%, Франция - 106%, Нидерландия 46% и Гърция 51%. Докато пандемията в целия свят пораства, България е една от дребното страни, които я ръководят вярно. Ние първи въведохме ограничаващи ограничения. Te бяха гъвкави и по този начин стопанската система продължи да работи.

Реорганизирахме промишлеността си, презапасихме се със защитни средства и медикаменти. Гарантирахме, че лечебните заведения ще устоят на натиска. В същото време с помощта на рационалната си финансова политика, страната продължава да отпуска средства за социално-икономически ограничения в отговор на рецесията. В миг, в който международните стопански системи регистрират рекорден спад, ние подкрепяме промишлеността, жителите, усилваме приходите и строим в цялата страна. И всичко това - без да сме теглили заем. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР