Премиерът Бойко Борисов реши да направи две инспекции-в Раковски, където

...
Премиерът Бойко Борисов реши да направи две инспекции-в Раковски, където
Коментари Харесай

Борисов нагледа ремонта на АМ ”Тракия” и Раковски, където отива папата

Премиерът Бойко Борисов реши да направи две инспекции-в Раковски, където се чака да отиде папата и ремонтът на автомагистрала ”Тракия ”, която му се падна по път.
Борисов ревизира персонално по какъв начин текат ремонтите по виадуктите на автомагистрала " Тракия ", заяви самият той във Facebook.

" Дойдох, с цел да видя по какъв начин работят хората. На 70 метра височина сме, без отмора се работи. Исках да уверим хората, че за първи юли ремонтите ще приключат ", съобщи министър председателят. Служителите обясниха на министър-председателят за осъществените ремонтни действия, а той им пожела триумф и ги предизвести да се пазят.

При визитата си в Раковски той сподели: „ Аз съм бил тук, като беше срината църквата, когато и площадът го нямаше. Много ми харесва в този момент “, съобщи Борисов. Той уточни, че страната няма неизпълнено заричане към град Раковски. „ И службите доста работа свършиха, и кметът. Постарали са се, добре са направени църквата и площадът. Мисля, че целия свят ще го оцени, без значение от всяка интрига, в която са ни вкарвали ", разяснява Борисов.

" Посещението на папата демонстрира, че пътят, който извървяхме със Северна Македония с подписването на контракта за добросъседство и името, е верен. Това е знак на един свят човек, обичан папа “, съобщи министър председателят. „ Така че Господ да е с нас. В края на краищата всички се молим на един Господ “, сподели още Борисов.

„ Българските католици безусловно са ги интернирали, те са мъчени, гонени. И не инцидентно папа за повторно идва. Мисля, че всеки доброжелателен човек може да разбере какво сме свършили “, разяснява той. „ Няма да има организация по света, няма да има вестник, който да не напише къде е папата. И мисля, че си заслужава инвестицията “, акцентира Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР