Премиерът Бойко Борисов отново сложи футболен екип и влезе в

...
Премиерът Бойко Борисов отново сложи футболен екип и влезе в
Коментари Харесай

Борисов изведе бистришките тигри до победа

Премиерът Бойко Борисов още веднъж постави футболен екип и влезе в игра в полуфинален мач на " бистришките тигри " в шампионата на ветераните.
С номер 13 на гърба Борисов откри резултата в срещата със яростен удар в горния десен ъгъл на вратата на " Лудогорец ". През второто полувреме той разтресе и гредата на вратата, защитавана от изпълнителния шеф на разградчани Ангел Петричев. Пет минути преди края " Витоша " поведе с 2:0 след гол на Светослав Петров след пас на Георги Пеев. В последните секунди на срещата Димитър Мутафов с отлично осъществяване на директен свободен удар оформи крайното 2:1.
В състава на гостите, с изключение на Петричев, в игра се появиха също легендата на ЦСКА Радослав Здравков, както и тогавашният голмайстор на " алените " Валентин Станчев.
В единайсеторката на " Витоша " личааха имената на някогашните национали Георги Пеев, Светослав Петров, Гошо Гинчев и Чавдар Атанасов. Играещ треньор е Борислав Георгиев-Бобъра, на терена е и някогашният голаджия на " Славия " Николай Божов, както и тогавашният състезател на ЦСКА и пловдивския " Ботев " Мариян Германов и президентът на Витоша Сергей Ташков.
На трибуните също има звездно наличие - някогашният дълготраен вратар на " Левски " Димитър Иванков, както и легендата на българския футбол Пламен Гетов. Рефер на дуела е Николай Йорданов, съобщи Канал 3.
Победителят в полуфиналния дуел ще играе на финала против " Нефтохимик " на 28 май в Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР