Премиерът Бойко Борисов отказа да приеме акциите на Левски, след

...
Премиерът Бойко Борисов отказа да приеме акциите на Левски, след
Коментари Харесай

Бойко Борисов отказа да приеме акциите на на Левски

Премиерът Бойко Борисов отхвърли да одобри акциите на " Левски ", откакто в сряда сутринта хазартният необут Васил Божков разгласи, че му предава персонално контролния пакет от акции в " Левски ". Аргументът нна Божков бе, че Борисов е " отговорник за погубването " на " Левски ", тъй като " нееднократно е заявявал своята подготвеност да се " погрижи " за клуба и да го избави при промяна на собствеността му ".

В ролята на пощальон с пакета акции в ръце влезе журналистът Сашо Диков, който бе принуден да чака към половин час. От името на Борисов приказваха спортният министър Красен Кралев и пиарът на премиера Севдалина Арнаудова.

" Това е несериозно отношение към бъдещето на клуба. Редно е ориста на Левски да бъде в ръцете на последователите ", разгласи министър Кралев. " Не може министър председателят на България да бъде притежател на акциите, на който и да е тим ", добави той.

Според него Божков се пробва да политизира процесите в " Левски " и да нагнети напрежение измежду последователите.

" Това е извънредно обидно към почитателите на " Левски ", сподели Кралев. По думите му почитателите на тима са посочили, че са " една голяма мощ и няма да позволен унищожаването на тима ". Министърът сподели, че постоянно е имало компании, които са подготвени да оказват помощ на клуба.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР