Премиерът Бойко Борисов назначил за здравен министър проф. Николай Петров

...
Премиерът Бойко Борисов назначил за здравен министър проф. Николай Петров
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В парламента стоят хора, замесени с наркотрафик

Премиерът Бойко Борисов назначил за здравен министър проф. Николай Петров без да знае за одитния отчет за публичните поръчки във ВМА. Поне такава е позицията на министър-председателя с днешна дата. Той се лиши от Петров, откакто следствие на bTV сподели, че компания на непосредствен на професора е сключила контракти за стотици хиляди.

„ Ако са знаел за този отчет, да са го уволнили от служебното държавно управление на президента Радев. Не са ми го оставили като документи”, съобщи Борисов.

И контраатакува: „ Ние като честен жест му (на Петров) приехме оставката. В Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик. Хора, които са купували гласове и то – от пандизчии. Хора, които назовават българите „ дебили”.

--> Кой е „ забърканият в наркотрафик” не излиза наяве. „ Купувалият гласове” евентуално е Манол Генов от Българска социалистическа партия, против който има такова обвиняване, само че не и влезнала в действие присъда. Автор на квалификацията „ дебили” е проф. Иво Христов от Българска социалистическа партия, който по-късно съобщи, че е бил свестен неправилно.

По същия метод, по който и самият Бойко Борисов бил за „ простите” българи: „ В едно сходно мероприятие хората се бяха събрали и ми споделяха „ Защо когато ти ни приказваш всичко разбираме, а другите не ги разбираме” и аз крещя, в кавички, „ Понеже всички сме елементарни, единствено те са умните”. По-късно министър председателят се закани и да съди публицист поради въпрос за друга нашумяла имитация от преди години – за „ човешкия материал”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР