Премиерът Бойко Борисов, който не участва в партийната пресконференция след

...
Премиерът Бойко Борисов, който не участва в партийната пресконференция след
Коментари Харесай

Борисов коментира изборите само във "Фейсбук"

Премиерът Бойко Борисов, който не взе участие в партийната конференция след днешните избори за Европейски парламент, каквито по традиция водачите на политическите сили дават, разяснява само във " Facebook " изборния резултат на ГЕРБ. Партията му завоюва с огромна преднина пред втората политическа мощ Българска социалистическа партия обратно на социологическите прогнози.

На фона на рекордно ниската изборна интензивност в страната и засилена интензивност в други европейски страни, посредством профила си в обществената мрежа министър председателят благодари на всички български жители, които през днешния ден гласоподаваха.

" Благодаря и на нашите гласоподаватели, които ни поддържаха и ни се довериха ", написа Борисов.

" Съзнавам, че нашите неточности, въпреки и осъзнати, може да ги изправим единствено с доста работа. Благодаря Ви от сърце за поддръжката в този миг, тя ме стимулира още повече и отговорността ми пред Вас е още по-голяма. Обещавам Ви - единствено работа, работа и отново работа! ", обърна се към гласоподавателите водачът на ГЕРБ.

По-рано довечера конференция даде лидерът на листата на ГЕРБ и еврокомисар Мария Габриел, която даде обещание разбори и мнения за изборния резултат от премиера във вторник.

Пред камерите не се появи и шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който нормално води изказванията след избори. Цветанов, който беше в центъра на абсурда с евтините парцели, купени от ръководещите, беше заставен да се отдръпна от Народното събрание, а Борисов загатна, че ориста му в партията ще зависят от представянето на партията на вота за Европарламент.

Самият Цветанов, който водеше дейна предизборна акция и самичък я отразяваше във фейсбук профила си, досега не е разгласил нито дума в мрежата.

Кои са новите български евродепутати и какви са резултатите от изборите - тук
Какви са първите реакции в обществените мрежи - тук.
Как гласоподава Европа - тук

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (508)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР